•   Fri frakt vid köp över 3000 kr
  •   Snabba leveranser (2-7 dagar)
  •   Stort utbud till bra priser
  •   Öppet köp i 14 dagar

Köp- och leveransvillkor
Minimiorder
Minimiorder är 149 kr inklusive moms.

Bildresultat för pricelabelPriser:

Moms ingår i priset med f.n. 25%. Visas vid kassan. Priserna är svenska kronor SEK inklusive moms och gäller tills nästa kollektion kommer ut. Vi reserverar oss för tryckfel eller om myndigheterna höjer skatter och avgifter eller om andra omständigheter inträffar som Nordic Army Gross inte kan påverka. Lägsta ordervärde är 149 kr. Vid Export inom EU och utanför EU se nedan på Export.
 

Betalningsalternativ

 

Åldersgräns

För att handla i vår nätbutik måste du ha fyllt 18 år. Är du yngre än så krävs målsmans tillstånd.

I vårt sortiment har vi produkter som du måste vara 18 år för att få handla. Dessa produkter är väl uppmärkta både i vår nätbutik och vår katalog. Vid köp av dessa produkter så ska du styrka din ålder genom skriftligt fax eller brevorder där du uppger personnummer, telefonnummer samt namnteckning. Vid köp av 18-årsprodukter i någon av våra butiker måste du visa upp giltig ID-handling.

- Förskottsbetalning
Du betalar in pengar i förväg på vårt plussgiro nr: 639860-6. Eller Bankgiro nr: 685-9789. Efter att du skickat din order i kassan får du information på skärmen samt via E-post hur du går tillväga. (Räkna med någon dags extra leveranstid om du väljer förskottsbetalning)
 

Kortbetalning 

Du betalar med ditt Visa eller Mastercard via Certitrade / DIBS 100% säkert. All information är krypterad med SSL - 128 bit. Pengarna reserveras på Ditt konto och dras vanligen inom 24 timmar från Du lagt Din beställning. Alla transaktioner genomförs enligt den nya säkerhetsstandarden 3D-Secure.

- Klarna Julkampanj:

Julhandla nu, betala i februari.
Nu kan du göra julens inköp i lugn och ro och betala först i slutet av februari! Med julkampanjen handlar du under november, december och januari månad och betalar först i slutet av februari till 0% ränta.
En uppläggningsavgift på 29 kr/köptillfälle tillkommer.
Effektivränta vid köp om 5000 kr, 29 kr i uppläggningsavgift, 0 % ränta och betalning efter 4 månader är 1,75%. Din totalkostnad blir 5029 kr. Din ansökan kommer föranleda en sedvanlig kreditprövning vilket kan innebära att Klarna inhämtar en kreditupplysning. Du får i sådana fall en kopia av kreditupplysningen hemskickad till dig.
Har du några ytterligare frågor eller funderingar ar du välkommen att ringa Klarna på 08- 120 120 10 vardagar mellan 08.30 – 20.00 och helger 10.00 – 17.00.
Länk till Klarnas Allmänna villkor.
Länk till Standardiserad Europeisk konsumentkreditinformation. 

 

Bildresultat för klarna- Faktura / Klarna
Betalningsvillkor 14 dagar. Vid försenad betalning utgår påminnelseavgift med det belopp som är tillåtet enligt lag f.n. 50 kr samt dröjsmålsränta med 24% + gällande referensränta. Sedvanlig kreditprövning utan kännedomskopia sker och leverans sker endast till folkbokförd adress.

- Delbetalning / Klarna Konto
Betala från 50 kr/mån eller 1/24 av totalbeloppet. Handla nu - betala i slutet av nästkommande månad. Alla dina köp samlas på ett konto och på en faktura. En aviavgift om 29 kr, oavsett antalet köp. Du kan när som helst betala hela beloppet på en gång. 0 kr i uppläggningsavgift. För Klarna konto gäller årsräntan på 19,5% och effektiv ränta från 26,99% vid köp om 10 000 kr. Med andra ord blir den genomsnittliga räntekostnaden per månad, om du handlar något för 1 000 kr, ca 16,5 kr. Allmänna villkor hittar du här.

- Delbetalning / Klarna Kampanjer
Gäller för köp över 1000 kr. Uppläggningskostnad och ränta beror på antalet månader du väljer att dela upp betalningen på. Allmänna villkor hittar du här.
 

Bildresultat för delivery time

Leveranstid: 

Vi har snabba leveranser vanligtvis 2-5 arbetsdagr (ibland kan vissa ordrar ta upp till 20 dagar eller längre). Under högsäsong kan det ta lite längre tid. Vi meddelar då varan är tillfälligt slut eller restnoterat från vårt lager och anger ny leveranstid.

 

Bildresultat för DHL  Bildresultat för schenker bilar

Leveranssätt:

Vi skickar beställningar med DHL och Schenker både direkt leverans samt till utlämningsombud.
Vi tar inte ekonomiskt ansvar för eventuella förseningar beroende på fraktföretaget.

 

Export.
Vi skickar paket med Fedex även utanför Sveriges gränser inom EU samt till Norge och där gällande gräns och tullavgifter och momsregler (vilka betalas i efterskott av dig som konsument). OBS! Ordrar utanför EU skickas alltid momsfritt som i efterhand regleras av tullen med innehållande av eventuellt tullavgift och moms detta brukar regleras i efterhand när man har mottagit varan. Frakt tillkommer 139 kr brutto. Frakten lägger vi på din order när vi behandlar den. Betalning sker i förskott. Du få räkna med att leveranstiden blir någon längre. Har du frågor så maila till [email protected] eller ring 08- 35 35 80, så kan vi hjälpa dig.
 

 

 Frakt
Fraktkostnaden för en beställning debiteras efter den fasta kostnad. fnv. 90SEK upp till 10kg.  

 

Bildresultat för 14 days return policy

Reklamation och returrätt: 


Det är alltid garanti på de produkter du köper (1 år). Om man kan påvisa att det är fabrikationsfel på produkten får man alltid nya delar, däremot gäller inte garantin vid förslitningsskador. Du betalar själv returfrakten. Som kund har du rätt att ångra ditt köp inom 20 dagar efter det att du har tagit emot varan och utan speciell anledning. Detta gäller vidköp i vår webshop. Du betalar själv returfrakten men vid byte står du för frakten på ena sidan, Vi står för för frakten när vi skickar till dig vid bytet av varan. 

 

1. Skriv på ett papper anledningen till retur (ångrat köp, byte till annan storlek, motsvarar ej förväntningarna etc.)

2. Hitta det billigaste sättet att returnera din vara på, oftast brukar posten brev/paket vara det billigaste sättet att returnera annars hitta lämpligast/ billigast som finns i ditt område.

3. Betala returfrakten på plats när du skickar tillbaka. Om du vill byta så står vi för frakten när vi skickar varan tillbaka till dig.

4.  För återbetalning - ange ditt postgiro-, bankgiro-, personkonto- eller bankkontonummer.

5. Vid skador på förpackningen utgår 50kr. Skadad eller använd vara returneras ej.

Så Hanterar vi sedan din återlämnade vara:

1. Är det byte så skickar vi dig en ny (om produkten finns hemma på vårt lager) annars väntar vi tills den återkommer på lagret, detta tar ca 20-25 dagar.

2. Önskar du få pengarna tillbaka så sätter vi in det på ditt konto (ange alltid clearingsnr med ditt kontonr) detta kan ta upp till 20 bankdagar (dvs helger ej inräknat).

3. Har du betalat med Kortbetalning så sätter vi in pengarna på ditt kort. Detta kan också ta upp till 10 vardagar.

4. Har du betalat med faktura så makuleras hela din faktura med en gång.

5 Har du fått någon påminnelse från klara på en vara som du har returnerat och inte vill ha så ring oss så returnerar vi din faktura.

 

Skador på paket och ej uthämtade paket:


Upptäcker du skador på paketet skall du omedelbart anmäla detta till postkontoret eller annan transportör och göra en skadeanmälan. Hämta inte ut ett skadat paket! Upptäcker du inte skadan förrän du öppnat paketet, och skadan är av den art att den kan hänföras till postens eller transportföretagets hantering, skall du kontakta dem och göra en skadeanmälan. Om eventuell tvist med posten eller transportföretaget inte kan lösas, tar du kontakt med oss.

Observera dock att vi inte hinner svara på alla mail utan i första hand tar vi hänsyn till kundens önksemål som du som kund angivit i returen. Det är därför mycket viktigt för oss och för dig som kund att du skriver så exakt som möjligt på en lapp, eller på ordersedel, vilken storlek och färg du önskar få din vara utbyt mot.

 

Ej uthämtad vara: 


För alla paket som inte hämtas ut debiterar Nordic Army Gross kunden en avgift på 250 kr. Avgiften motsvarar de faktiska kostnaderna för returfrakt, expeditionsavgift och hantering, sammanslaget. Betalningsvillkor är 14 dagar. Vid försenad betalning utgår påminnelseavgift med (det belopp som är tillåtet enligt lag f.n. 50 kr) samt dröjsmålränta och ev. inkassokostnader. Om du ångrat dig när paketet har skickats från oss måste du hämta ut paketet på ditt utlämningsställe och skicka tillbaka det till oss. Om paketet inte hämtas ut blir det automatiskt registrerat som ej uthämtat och debiteras därefter.
Vi följer Allmänna reklamationsnämndens rekommendationer.

 

Personuppgiftslagen
Dina personuppgifter hanteras i enlighet med gällande bestämmelser i Dataskyddsförordningen (GDPR).

 

Produkter

Handla

 

Information