•   Fri frakt vid köp över 3000 kr
  •   Snabba leveranser (2-7 dagar)
  •   Stort utbud till bra priser
  •   Öppet köp i 14 dagar

Om Nordic Army Gross 

Välkommen till en unik butik riktad till er som är intresserade av militärtema, friluftsliv, jakt, fritid och sportaktiviteter   -ALLT detta har vi under samma tak.

Nordic Army Gross HB är ett företag som bedriver direktförsäljning samt grossförsäljning av militära produkter som importeras direkt från hela världen.

Vi har även egen tillverkning av bl.a försvarets M90 uniform samt egendesignade kläder som är unika och finns endast hos Nordic Army Gross.

Vi är bla. distributör av Rothco USA, Propper USA,  Mil/Tec Tyskland, Altama International, Brandit Textile, Surplus Raw Industries samt vårt eget märke Nordic Army Gross.


Vår vision är att erbjuda högsta kvalité till bra pris, med bra köp för er som inte tummar på kvalitén.
Nordic Army Gross HB har för avsikt att täcka det totala klädbehovet för alla kvalitets och prismedvetna.

 

Vår målsättning är att erbjuda ett unikt sortiment av spännande, roliga och prisvärda produkter inom militär, army mode, ordningsvakt och friluftsliv – kända märkesvaror såväl som udda alternativ. M90 uniform med byxa, jacka och keps är vår specialitet. Dessutom har vi högprioritet vad gäller kundservice och köptrygghet som ligger i absolut toppklass.


Vi önskar att våra kunder ska få uppleva strålande personlig service,
god kvalitet och ett brett urval till bästa pris.

Du kan även handla hos oss i vår fysiska butik i Järfälla, Barkarbyvägen. 61 du behöver då inte lägga någon order via vår hemsida utan det går bra att komma in direkt och handla över disk.

Fysisk butik med butiksförsäljning - vi tar även kort! Där har du tillgång till hela vårt websortiment (över 2000 produkter) över disk direkt från centrallagret).

 

För information om dina rättigheter och skyldigheter som konsument när du handlar i vår webbutik/fysisk butik  kan du gå in på länken:  http://armyoutdoor.se/info/villkor/

 

Eller så finns en länk längst ner på  varje sida i vår webbutik. (Se våra köpvillkor och frakt och betalningsalternativ! )

 

Även returpaket skickas till vår adress nedan:

 

Nordic Army Gross HB

Barkarbyvägen. 61

177 38 Järfälla

e-mail: [email protected]

Tel: 08-35 35 80

 

Öppettider För Besök (gäller alla helgfria vardagar)   

Mån-Fre: 10:00-18:00

Lördag: 11:00 -15:00

 

BESÖK VÅR BUTIK I Barkarbyvägen. 61, Järfälla

Nordic Army Gross har även egen tillverkning av många av våra militärkläder
Vårt fokus har alltid varit högsta möjliga kvalitet med brett utbud av produkter: kamouflagekläder tillsammans med professionell kundservice.
Om du är återförsäljare eller intresserad av att bli återförsäljare som säljer våra produkter, fyll i vårt ansökningsformulär.
Även om du har några frågor är du välkommen att kontakta oss.
Telefon: 08 - 35 35 80   E-post: [email protected]

 

 

 

 

Produkter

Handla

 

Information